Street Fonts (3791381792)

Chemia w pożywieniu : Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą (9788381689038)



Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.


Product details

  • Paperback | 352 pages
  • 145 x 205 x 20mm | 435g
  • Białystok, Poland
  • Polish
  • 9788381689038
  • 1,766,077


Download Chemia w pożywieniu : Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą (9788381689038).pdf, available at ebookdownloadfree.co for free.

>DOWNLOAD NOW<

Komentar