- Dapatkan link
- X
- Aplikasi Lainnya
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
Product details
- Paperback | 352 pages
- 145 x 205 x 20mm | 435g
- Vital
- Białystok, Poland
- Polish
- 9788381689038
- 1,766,077
Download Chemia w pożywieniu : Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą (9788381689038).pdf, available at ebookdownloadfree.co for free.
- Dapatkan link
- X
- Aplikasi Lainnya
Komentar
Posting Komentar